Зимова дорога

Ольга Колодуб
Ми на дорозі стоїмо, -
А час летить...
П'ють очі жадібно вино -
Сиву блакить.
Сліпить зимовий перламутр, -
Сліпнуть жалі...
Дарує сніговий гламур
Зима мені.
Стріла дороги вістряєм -
У горизонт.
На повні груди лиш вдихнем, -
Пече озон.
Ледь припорошені сліди -
Життєва мить...
Сніги завмерли, сплять льоди -
а час біжить