Мама

Мария Головко
     текс песни





1.В квітах мати серед двору стала,
Мов верба, зажурена в степу!
Думи й смуток рідна відігнала!
Ненько,люба, я не пропаду!

2.Не хвилюйся, я хоч і далеко,
Згадую тебе і так люблю,
Як побачу, що летить лелека,
То любов тобі передаю!

ПРИСПІВ:

Ти мені зіткала з квітів долю,
Все молилась, щоб щасливим був!
Я тебе люблю, люблю до болю,
Твої очі, мамо, не забув!

3. Там, де ти, біляві мріють хати,
Затишно в вишневому садку!
Я не можу навіть пригадати
Землю кращу й матінку свою!

4.На весні приїду, привітаю!
Як в дитинстві обійми мене!
Краще тебе, мамо, я не знаю,
А розлука, ти повір, мине!

При желании песню можно прослушать на сайте " Неизвестный гений"