Нi стида, нi совiстi...

Олександр Мачула
Щоб допомогти державі не втратити свою цілісність і незалежність небайдужим людям-волонтерам, які займаються постачанням на фронт бойової і обслуговуючої техніки та її ремонтом, під загрозою величезних штрафів потрібно попередньо купити у кровососів відповідну ліцензію!..

07.02.2017