Все навкруги...

Белякова Светлана Николаевна
Все навкруги в очікуванні весни,
і день довше, і сонце яскравіше.
В повітрі носиться
небесна свіжість,
душу голубить.
Легкі хмари
зустрічають народження
першого проліска.
Весняний капіж
вибиває дріб,
теплу в уклін.
Бездонне небо у блиску
променів - самоцвітів.
Березень чекає граків приліт -
вісників весняних вод.
Рожевий світанок, несе
аромат весняних кольорів,
ніжних паростків
і чистих джерельних вод.
Дзюрчання струмочків,
приводить в трепет
душевний тон.
Подих весняного
вітерця, як пурхання
ніжного метелика.
Сяйво зірок яскравіше і нижче
Неосяжний Всесвіт
до нас ближче.