Долонi твоi пахнуть горiшком...

Белякова Светлана Николаевна
Долоні твої пахнуть горішком,
яблуневий колір сипле з очей твоїх світло,
губи наповнилися силою стиглої вишні,
слова вже лишні,
прийшла весна.
У променях сонячного кольору купаючи,
яка ж вона все-таки рідна.
Довгождана пора,
за нею літо увійде в свої права,
відступлять злі холоди,
ми відігріємося тілом і душею,
запас життєвих сил у нас великий.
Весна, ми радіємо тобі,
як дитина новій іграшці,
як юнак вірній подружці.