Уранiшнiй свiжий вiтeрeць...

Белякова Светлана Николаевна
Уранішній свіжий вітерець
пестить і голубить Душу.
Забути зимову холоднечу
хочеться зовсім.
Все навкруги цвіте, розпускається,
у величавій млості купається.
У відповідність приводить
серце і дух,
позбавившись від зимових завірюх.