Осiнь мила...

Белякова Светлана Николаевна
Осінь мила, яскрава
світла, чудова.
У природному кругообігу
ранима.
Маєш строгий свій початок
і кінець
не порушуєш, відведених
меж.
Прощаєшся з літом,
зустрічаєшся з зимою,
відкритий, дружній,
характер твій.
Ти приходиш до нас
щорічно,
показуючи закономірність
природної Вічності.