До тeбe...

Белякова Светлана Николаевна
З долоні горішком пригощав,
разлупив несамовито,
вії тремтіли з крупинками щирості.
Незручно було тобі,
як хлоп'яті з любовною запискою.
Ціную іскру близькості душевної,
вона, як магніт, притягує ніжності мить.
Серце таке не забуває,
воно багато що йому нагадує.
Сад яскраво-червоно палав вишневою пожежею,
мене обдаючи жаром.