Жалюгiдний черв як из лайна свойого

Куликов Виктор
Близько підсумок гіркий дуже темного чтива
соглядатай раба вшанував немов диво
тяжкість важких кайданів на зап'ястях його
жалюгідний черв'як из лайна свойого