Киiв у полонi осiнi...

Белякова Светлана Николаевна
Київ у полоні осіні.
Над мостами ліхтарі,
склонили світло до Землі.
Місяць, наче чарівник,
заховався у ночі.
Осіння пора ,
буцімто молочна купель,
повисла над великим містом.
Листя золотом різнобарвним малює,
велич свою будує .
Прохолодно, охоплює сум,
багато різних дум.
Перші морози,
схопили в полон осіні сльози.
Київ - ти, як прекрасний Одісей,
дихаєш історією своєю.
Люблю твої площі,чудові аллеї,
затишні місця.
Увечері мости купають свої вогні
у коханому Дніпрі.
Намолена Земля.
Собори вітають численних вірних.
Міст закоханих - романтичне місце,
завершує це найзворушливіше намисто.