На крилах кохання...

Татьяна Дерновая
На «крилах» кохання до тебе лечу.
Твоє ім’я устами ніжно шепчу.
Ти моя радість - може журба…
Без тебе щастя в мене нема.

Ти розцвіла як троянда в саду.
На щастя моє а може біду…
Від тебе хмелію як від вина.
Ти така гарна, така чарівна.

Серце не знає як йому бути:
Не розлюбити і не забути…
Я мрію про тебе в день і в ночі,
Хочу зізнатись в коханні тобі.