соромно та сумно

Валерий Коваленко Коло
Завжди мені  і соромно і сумно,
Коли за дурня видає себе розумний.
Та дуже часто й так в житті буває,
Що бездар і хамло, нас  жити  поучає.

І ми  уважно слухаємо   баранA.
Хоч краще  б нам  послати його "на"...

2017 февраль