Мiж минулим i майбутнiм...

Белякова Светлана Николаевна
Між минулим і майбутнім - казкового життя Світ.
У суті його закладений кладу мирського мить.
Магнолії кольором прекрасним юність її цвіте.
Зрілий же вік, як лілія, по водах її пливе.
Пальмою високою, розкидистою, роки її в різнобій,
б'ється хвилею пінистою почуттів непокірних слід.
Тісно переплітаються, колоском пшеничним,
сувора правда Життя і хвилини її гармонії,
і єдності, як миті Вічності.