Лапи б л зав рюха

Маричка Мрийныця
Лапи білі завірюха соснам все гойдає
І мереживо сріблясте з долу підіймає
На долину хмари впали молоком-туманом
Все навкруг укрили з пуху покривалом

І на метр не видно шляху, лиш імла білява
Гори сніжні злились з небом, тиша пролунала
І залишиться назавжди цей пейзаж у згадках,
По-казковому чарівний ранок у Карпатах…