Хочу...

Белякова Светлана Николаевна
Хочу, щоб ти потонув в ніжності
тремтячого серця.
Хочу, щоб тебе засипало ласками
піщаної дюни.
Хочу, щоб ти провалився в очі
повні бузку.
Хочу, щоб заплутав в лабіринті
тіла і душі.
Хочу, щоб загубився в павутинні
розкиданого  волосся.
Хочу, щоб наповнився,
як чуттєвий колос і міг чути,
тільки мій, тремтячий від любові голос.