Летить павутина...

Белякова Светлана Николаевна
Летить павутина,
вибух кольору
бабиного літа.
Коротше стає день,
подовжується ночі тінь.
Грона калини
горять вогнем дивним.
Втікають солодкі
миті літа.
Осінь сльози-краплі
свої проливає,
журавлів в далекий
шлях проводжає.
В'яне висока трава,
осінньою жовтою порою,
стаючи хисткою
стежкою,
серце обпалює тугою.