Зоря у бузковому туманi...

Белякова Светлана Николаевна
Зоря у бузковому тумані,
дивиться в Душу твоїми очима.
Люблю бузкову пору,
витягує почуття в гору.
Знайди п'ятипелюсткову квітку,
загадай і з'їж -
бажання свої не облиш.
З дитинства знаємо цей жарт,
як не сумно, але ж віримо
в нього благорозумно.