От топлината ти имам нужда

Йорданка Радева
разбрах какво ми каза
когато позвъни
на пожар в сърцето ми
неподозираният сън
в който те мечтах
те върна обратно
сега се грея
на топлината ти
у себе си

отсъствието ти
ми носеше болка
и терзаещи съмнения
от които нямам нужда