Всього страшнiшe - нe убожiй Душа...

Белякова Светлана Николаевна
Всього страшніше - не убожій Душа.
Будь терпляча до чужого горя.
Пропускай його через себе,
не жаліючи серця і спокою.
Адже без Душі немає людини.
Кому потрібен бездушний каркас?
Нехай нелюдяність століття,
відносить вогнедишної Химери баркас.