Люблю Господа...

Белякова Светлана Николаевна
Люблю Господа відкритим серцем,
трояндою розкритою, росою ніжною.
Люблю Господа усією душею,
лілією ніжною, сердешною тугою.
Люблю Господа кожною клітинкою,
розумом бадьорим, світлим,
веселки надією різнокольоровою.
Люблю Господа осінню-взимку, весною і літом,
у кругообігу Часу і Світла.
Люблю і цим все сказано,
душа болить від не висловленого.