В пошуках щастя

Антон Гриневич
[В]ін цілу ніч просидить за столом/

[П]росто тому, що так йому хотілось/
[О]смілиться поглянути назад/
[Ш]укаючи у спогадах надію/
[У]чора іще все було не так/
[К]ров в жилах не спалахувала смутком/
[А] от тепер на перекір думкам/
[Х]тось взявсь з середини розтоплювати грубку/

[Щ]е й ще підкидуючи болю у вогонь/
[А] може він не витримає й здастя/
[С]кільки даремно вже втрачено сил/
[Т]а він не здавсь, і знов шукає щастя/
[Я]к жаль, що віднайти його не вдастя/