Я у волошковому полi...

Белякова Светлана Николаевна
Я у волошковому полі,
не відчуваю горя.
На земному, луговому килимі,
волошки розцвіли
у своїй порі.
Бутончики, як шишечки,
кінчики загострили.
Багато які розпустилися
блакиттю пелюсток -
віял, полонить
ця казкова краса,
блакитна, небесна феєрія.
Дуже хочеться нарвати
букет чарівний,
але не буду,
я краще серцем
їх не забуду.