Захоплeння Природою...

Белякова Светлана Николаевна
Ранкова свіжість, пташине щебетання,
рання роса, немає нічого зворушливішого,
чим ця краса.
Сонечко світанок тривожить,
неба гладінь чиста, світ у всьому,
спокій ранимий, в шепоті листя.
"Зупинися мить - ти прекрасно"
заради цього живемо, щоб тобою насолоджуватися і
кожним прожитим днем.
У природі все закономірно -
день змінює ніч, місяця місячним вигином
втікають геть.
Непомітно додаються роки,
і від них подітись нікуди.