Доброго ранку

Серж Гудман
Доброго ранку, Київ...
Доброго ранку, Людина...
Нас надихають мрії...
В кожному є Творець, є дитина...

Доброго ранку, місто...
Доброго ранку, спільноти...
Серце й Душа зранку чисті...
Радість приносить турбота...

Доброго ранку, країно...
Щастя - це бути Собою...
Київська Русь - Україно...
Ми є - одним цілим з Тобою...