***

Симоненко Олена
Компромісами мене не втримаєш,
Сильні ж ніколи не плачуть.
А ще вони рівно дихають
І не вміють покладатись на вдачу.
Я б втопила в тобі прагматика,
За ногою пустила б каменя.
В почуттях достатньо мені математики,
Косинус , синус між нами.
Дискримінант нахилів голови
До кута поділяючого основу.
Я б сховала в тобі море
Сліз і образ мимобіжних.
Щоб співали тобі колискові
У приспівах з шумом припливів.
Паралельнісь ,на жаль ,була хибною
Такою ж як і сотні посмішок
Кинутих , забутих - фальшивих.
На останок колір стін,
Що не були для нас перепоною.
Для тих що завжди могли замість крапки ставити коми.
Коли болить із середини,
Різко так і раптово
Це не вилікуєш серцевими краплями
І не покаже причину аналіз крові.
Ковтаючи сльози , на двох з подушкою,
Ділить з людьми стіл,бува навіть ліжко.
Та думайте над тим , з ким ділите душу.