Мeнi радостi в Життi хочeться...

Белякова Светлана Николаевна
Мені радості в Житті хочеться,
але дарма її не дають.
Мало чого захочеться,
а де твоя витрачена праця?
Радість вона різна:
сердечна і дозвільна,
радість велика і мала,
радість по заслугах і очманіла.
Її не виміряти,
адже в Житті небагато,
а де її немає - важче дорога.
Іскриться Душа, побачивши її,
радість блаженства, прийди в серце моє.