Все плине...

Данилова Алла
Все плине - ніщо не лишається незмінним:
Були коханими, а стали чужими.
Ніхто не наврочив - розійшлися долі.
Як шторм у морі - все вщухне поволі!

Й зима не навіки - розквітне вЕсна
Та й крига на серці з відлигою скресне,
Забуяє пишно на світанку заграва
І життя затьмарить всі барви уяви!