Майжe твоя...

Белякова Светлана Николаевна
Майже твоя,
майже щаслива,
майже закохана,
майже ревнива.
Майже злетіла,
повірила,
вогнем сердешним спалахнула.
Майже зірка,
майже Богиня.
Майже твоя,
майже полонив,
майже на яву,
майже далеко.
Майже увісні жорстокому.
Але реальність - непосидько,
сплигнула на ходу
без відповіді.