День народження у Яни

Валенсия-Велиция
День народження у Яни!
                В цей казковий зимній день,
Сонце радісне румяне,
                Безліч шле, тобі, знамень -
Мирне, чисте, світле небо,
                Та коштовні ось сніги,
Стоголосий ранок щебіт!
                Бог дає тобі снаги!
Неймовірна, та вродлива,
                А розумна! А прудка!
З днем народження дитино,
                Щоб здоровячком цвіла!
Долі доброї та щастя,
                Вік, досягнення мети -
Благодаті та причастя,
                У чарівному житті!