Вжe забула тeбe, вибач!

Белякова Светлана Николаевна
Вже забула тебе, вибач!
Силою думки
ловлю твої руки.
Образ твій,
віддаляючись вдалині,
тане в цій бунтівній розлуці.
Спливаєш, втікаєш, летиш,
тільки у думках живучи насторожі.
Ці довгі, довгі дні,
вже і на Життя без тебе не схожі.
Я шукаю, в цій хисткій далечіні,
твої сподівання і надії,
не виправдала їх, пробач,
покаравши і себе сльозою гіркою.
Серця рана, рубцюючись кричить,
і немає слів, щоб її утішити.
Крізь вії, сльози покрив,
не розділяє Долі зухвалою,
адже Любов не можна
розмінювати "монетою дрібною".