Видали мы!..

Конечно Лена
Ох падрушку павило
на маво любимава!..
А язык шо памило -
костачки фсе вымыла.
Растрипала па силу
шо я мол и с Гришкаю
синавал начами мну.
И пра Петьку...
Слишкам уш!!!..
Вот я кудри та навью
разаденусь краляю -
в ниё Сеньку атабью.
Знай - таких видали мы!

         *   *   *

(НС - ДяТ)