Кохай мене... - менi шепочеш...

Владимир Прохода
             Натхнення тут:
               http://www.stihi.ru/2013/11/03/1455


"Кохай мене..." - мені шепочеш,
А я давно тебе кохаю,
Та лише вперше обіймаю,
Хоча душа вказала, хочеш...

А серце тьохкає в грудях,
Твої цілую і бажаю,
Благословенну мить чекаю,
Щоб поєднався наший шлях...

Все шаленіє навкруги,
Ми піднімаємось до неба,
Взаємних ласках є потреба
І наша ніжність до сноги...

-Кахай мене... Кохаю я,
На ганку вже чатує ранок,
Не зупинити ще наш танок,
Бо лише твій, а ти  - моя...


  П.В.М.      13.02.2017г.