Горить, палаe мiй Донбас

Тина Павленко
Горить,
       палає мій Донбас...
         Гірка ціна у зради...
Залиште в спокої ви нас,
          рашиські землекради...
І не кажіть, що ви брати.
   Хіба ж  вбивають брата?
          Були кати і є кати -
            Тому й гремлять гармати...
ГОРИТЬ, ПАЛАЄ МІЙ ДОНБАСС.