Ти поклич, я прийду!

Владимир Солошенко
Як зустрінеш біду,
Ти поклич, я прийду!
Нас роз'єднує відстань і час.
Я орлом прилечу,
Це мені по-плечу.
Бо кохання поєднує нас.

Знай кохана одне!
Швидко час промайне.
Бути разом-взаємна любов.
Я хотів, щоб сім'Я,
П'ять дітей, ти і я.
Для життя-головна із умов.