Пушкiнiст

Крук Вранъ
Морозний ранок
в лід закував зірки.
Що ж... том “Онєгіна”-
гарно гамує стрес...
Лиш встиг зануритись
в магію цих рядків...
Верта до тями:
- Їдуть, мусью Дантес !

Бундючна мавпа
валиться в сніг навзнак.
І, мого пострілу,
виляск - несе біду..
- Вам, до жилетки,
так личить цей свіжий мак !
Пардон ! - читати...
Пушкіна... далі... йду...