Бiльше нiж ми

Хт Ксения Тим
Не *треба ти мені.
Та й , я , тобі не *треба.
Наша любов -- то вигадки фантазії сумні.
З тобою, я хотіла обійняти небо,
та ти, не нахилив його мені.

Зі мною, ти хотів зануритись у вічне,
пізнати глибину мого тепла.
Я ж, постелила на поверхні відчай
й до вічного торкнутись не дала.

Те вічне, знову забажає неба
й постелить простирадла вірша.
Ми, одне одному, були мов **треба...
та не для "нас", але для чогось більше...

(ХТ 31.12.2014)

*треба-- потрібен(-на)
**треба-- жертвопринесення