Всe в Природi цiлуeться...

Белякова Светлана Николаевна
Все в Природі цілується -
ніч з днем,
річка з берегом,
голуб з голубкою,
серенада із звуком летящим,
світанок з уранішньою зорею палаючою,
у шепоті листя з ароматом квітки,
близька ранима свіжість вітерця.
Таємниця у всьому велика.
Природа в очікуванні новизни, душ наших доброти,
сяє нам сонечком щодня,
обігріваючи серця,
щоб не знала Планета Життя кінця.