In aier pluteste deja primavara

Галина Чиореску
In aier pluteste deja primavara,
Putin s-a-ncalzit, mai lumina-i afara
Si oamenii merg cu zimbet pe fata /фацэ/,
Fiind bucurosi chiar de dimineata.


Atit de frumos a rinduit Dumnezeu ,
Ca timpul se misca, se schimba mereu,
Ba-i vara, ba - iarna, iar totul invie,
Sa iesim de prin case pe toti ne imbie.


Imi place natura asa cum ea este,
Totu-i frumos ca in poveste!
Fantastic pe toate Dumnezeu le-a creat
Si noua in stapinire pe veci ni le-a dat !


          A  LUI  SA  FIE  SLAVA  IN  VECI  DE  VECI !!!!!