Веснянi Cтрiтення

Тарас Иванов
 
Джмелі в-ві сні вже посміхаються, 
майбутні квіти
ще не розплющили очей, 
а - приміряють півпрозорі  плаття))))
На підвіконні кіт,
задумавшись, забув,
з якого боку він від вогкої весни...
І я за ними теж туди ж,
старий, а рими по кутках шукаю,
вірші мов килимки по снігу розстелю
і чищу білим і веселим....
Про щось мої санчата то замріються,
то в спогади поринуть наче в сніг...
Тепер із сонячними  зайцями
на вітерцях поміж гілок напівпрозорих
гойдатимуся разом з небом, -
з молитвою праправедного Старця
про нову радість і Євангелія ....
аж доки вишню
вкриє вогким цвітом
весна Пасхальна...