бути травою

Олись Лапковский
вона прекрасна
і я схиляю голову в покорі
щемить
вона прекрасна
рядки її лягли як втома у
траву
випростуюсь уся з полегкістю
зітхаю
нарешті прилягти
опісля нескінченної дороги