Гар окил боши...

Зухайр Наккаш
Гар окил боши, думболи фарди худпараст марав!
Гар боши озод  аз зиен,  зи боло бар паст марав!
Дарк куни гар, ки хает - магзест зи кайфи мулокот,
Зи макони иззати хеш ба чои дурдаст марав!