Колискова для донечки -

Тессита
Баю-бай, моя дитинко!
Оченятка закривай.
Сон іде в нашу хатинку – 
Гостя радісно приймай!

Вже надворі темно, сніжно,
А в хатинці в нас тепло,
Подивись на сніжну бурю
Крізь зачинене вікно.

Притулю до себе доню,
Притулю – і сон прийде,
Покривайлом кольоровим
Він маленьку огорне...
Проспіває колискову,
Кошик дасть тобі казковий –
Щастя, радість, сміх у нім...

Божа милість із тобою,
Бог тебе благословить.
Хай Господь охороняє
Милу доню кожну мить.

Я тобі змайструю скриньку,
Повну всякого добра:
І любові, і надії,
Миру, віри, доброти,
І здоров'я, і достатку, –
Повну всякої краси...

Ти, маленька, спи до ранку,
Спи до самого світанку...
Материнська вірна ніжність –
Охоронець твій навік.