На Стрiтення

Марина Степанская
На Стрітення повіяло весною.
Синиччине "пінь-пінь" – дзвіночком срібним.
Вгорі котивсь Ярило борозною,
Проміння сіючи – на літо хлібне.

Шатро небес – блакитне до нестями.
Й синиччине "пінь-пінь" – святкове, срібне.
Сій щедро, Весно, миром і життями!
Най вдасться літечко врожайне, хлібне!


15-16.02.2017