Серость

Светлана Маярчак Крыжановская
СІРІСТЬ

Дратує око сірість фарб асфальту,
Похмурий день ніяк не засміється
Давно вже провели додому Санту
І у душі пекуча туга в,ється.

Так хочеться весни, чарівних квітів,
Душа щоб розцвіла, як і вони,
Від неї адже крок лишень до літа...
...Дратує погляд вбогість сіризни...

16.02.2017

Дякую за корекцію вірша колезі по перу Олексі Удайко!!!

Фото автора, 2009, Парк ім. М. Чкалова (Хмельницький)

Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
м. Хмельницький