Я зраджую

Нина Тоненкова -Подольская
Я зраджую тобі в думках,
Брехню нанизую в намисто,
Відлунюють слова в вухах,
Звучать прощально,наче пісня.
Вже не приходиш уві сні
І косу не плетеш дівочу,
Я забуваю дотик  твій ,
Я забуваю - хоч не хочу.
Вже не кажу тобі: - Ти мій!
Втрачаю почуття любові,
Втікаєш ти із моїх мрій ,
Як слід з піску - разом з тобою!   
17.02.17