На мове

Александр Каутский
я ж простий хлопець   
і мені багато не треба   
щоб щаслива ти була   
щоб сонце яскраве гріло   

я ж простий російський ваня   
пишу тут тобі рядки   
на твоєму рідною мовою   
ти прости що вони не в порядку   

я ж бачу в тобі теплоту   
красу ніжність і ласку   
щоб не любити свою маете   
одягаю зелену каску