Здобудем волю

Наталя Мазур
Вже скільки ґуль набили на чолі,
Та кожен раз все чухаєм чуприну,
Бо ставши знову на старі граблі,
Однаково вишукуєм причину
У комусь іншому.
І знову шахраїв
Саджаємо на трон, а не за ґрати.
Колосів ліпимо до стертих мозолів,
Кумирів та вождів ідем шукати.
А нам би остудитись на вітрах,
А нам би роззирнутись в круговерті,
У Бога розпитати правди шлях,
Бо шлях той для сміливих і упертих.
В країні, де витає волі птах,
Кумири і вожді втрачають ролі,
Колоси розсипаються у прах,
І королів немає на престолі.
Здобудем волю!
Твердо вірю в це,
Бо ми народ, ми нація, вкраїнці!
Благословенні будемо Творцем
І мудрістю наповнимось по вінця.


14.02.2017 р.