Horses show our ways

Баранов Кирилл Михайлович
1.
Hot flames from inside
Waiting for the night
Follow to desire
Burns him like a fire

Demons smile and cry
We all wanna fly
Freedom never die
Horses....take us away.....take us far away (x2)....away....way...my...way

2.
Freedom like a horse
Have no limit walls
Hold it on my speed
That is all I need

I ride force and grace
Faster than all trains
Join me in this race
Horses.....show our ways...We will win the race (x2)...race....rays....ways...race