Лети

Виктория Дэми
Ти зупини  цю хвилину мовчання
Небо звільни  для польоту кохання
І відчини крізь  мелодії серце
Для мене ти,  лиш для мене ти

І до зірок буду шлях я тримати
Кроком за крок  перешкоди долати
І відчиню крізь мелодії серце
Для тебе Я, лиш для тебе я

Лети до мене, лети крізь  небо
Лети, наче уві сні лети

І про любов зорі світять у небі
Знову і знов мої сни лиш про тебе
Ми відкриваємо серця
Для мене - ти, для тебе - я.

Лети до мене, лети крізь  небо
Лети, наче уві сні лети