Вiдгук душi

Наталья Колопенюк
Відгук душі на «Украина моя!» (Ильин Александр 2)
http://www.stihi.ru/2015/04/11/1612


Що є дивне в цій країні?
Це люди терплячі,
щирі, добрі і хоробрі,
бо кров в них козача!

Батька Рода рідні діти
не відають страху
і за Неньку Україну
знову йдуть на плаху.

Тільки трохи відпочили,
ворогу не йметься,
розправляє чорні крила,
бреше і сміється.

Та недовго хижім птахам
літати над дахом,
де панує наша славна 
Україна-Мати!

Віділлються її сльози
зрадникам річками,
щоб не лізли не в свій кошик
брудними руками!